Camere Frigorifice

Category: Services, Local Services, Search & Advertise Frigo Industry, camere frigorifice

Frigo Industry camere frigorifice

Frigo Industry - camere frigorifice

Frigo Industry este o societate cu capital 100% romanesc si cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul furnizarii si instalarii de echipamente si camere frigorifice. Societatea noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu produse si servicii de inalta calitate!

Oferim solutii complete pentru sisteme de racire si ventilatie, destinate sectorului alimentar si nu numai: abatoare, fabrici de procesare carne si lactate, tunele de racire rapida, depozite pentru pastrare in regim de refrigerare-congelare, depozite pentru pastrare fructe si legume cu atmosfera controlata. Detinerea unei camere frigorifice care sa va asigure ca produsele dumneavoastra vor fi pastrate intr-o stare buna este absolut necesara. Nu trebuie sa va faceti griji, de acest lucru de ocupam noi!

Specialistii de la Frigo Industry te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru afacerea ta! Experienta de peste 20 ani a membrilor echipei noastre, calitatea produselor si serviciilor noastre, identificarea solutiilor accesibile fiecarui client, seriozitatea si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor au fost avantaje prin care societatea noastra s-a facut remarcata inca de la inceput. Aceste valori ne-au ajutat sa castigam increderea clientilor nostri. Cauti camere frigorifice? Alege Frigo Industry!