Masina De Frezat CAD CAM

Category: Shopping, Digital Stores, Advertise Digital Deals Masina de Frezat CAD CAM de la AdmDent

masina de frezat cad/cam masina frezat cad/cam

La noi gasesti o gama variata de echipamente, precum masina de frezat CAD/CAM, la cele mai competitive preturi

Admdent.ro va pune la dispozitie o gama variata de aparatura, precum masina de frezat CAD/CAM, la cele mai competitive preturi. Masina de frezat CAD/CAM ofera tehnicianului modern posibilitatea de a modela si freza dantura.

Cu ajutorul computerului pornind de la modelul obtinut in urma amprentarii dintilor. Toate procedurile finalizate cu masina de frezat CAD/CAM ajuta mult si la partea finala a completarii dintelui, aplicarea ceramicii, unde intervine numai tehnicianul dentar. Fiind o tehnica moderna computerizata, masina de frezat CAD-CAM realizeaza lucrarea protetica cu o precizie foarte mare, facand imposibil esecul sau.

Sistemul CAD-CAM foloseste blocuri solide de ceramica colorata pentru a putea reda naturaletea, frumusetea, rezistenta si functionalitatea dintelui. Avantajele folosirii tehnologiei CAD/CAM in efectuarea lucrarilor dentare sunt precizia foarte mare, timpul redus de executie a lucrarii, control mult mai precis asupra aspectului final al lucrarii, Calitatea materialelor utilizate. Stomatologia digitala presupune eliminarea multor etape de laborator si trecerea in modul digital, de la amprenta virtuala, la designul dintilor virtual si chiar si printarea lor cu ajutorul masini de frezat.