Masini Frezat Dentare De La AdmDent

Category: Shopping, Digital Stores, Advertise Digital Deals Masini Frezat Dentare de la AdmDent

masini frezat dentare

La noi gasesti o gama variata de aparatura, precum masini frezat dentare, la preturi satisfacatoare.

Oferim o gama variata de produse si echipamente, precum masini frezat dentare, la cele mai competitive preturi. Recomandam masini frezat dentare CAD/CAM ARUM 5X-300 de inalta productivitate.

Masini dentare de frezat proiectate sa frezeze uscat si umed in 5 axe simultane toate materialele importante utilizate la fabricarea dispozitivelor dentare. www.admdent.ro s-a orientat spre dezvoltarea diviziilor de implantologie si estetica dentara, prin supraspecializarea medicilor si dotarea clinicilor cu aparatura de ultima generatie, precum masini frezat dentare. Avem masini frezat dentare concepute pentru producția de componente protetice de mare precizie.

Frezarea atât umedă cât și uscată fac din sistemul ales alegerea ideală pentru cei care doresc o plajă întinsă de lucrări protetice. Alege o masina de frezat, conceputa pentru lucrari de mare precizie care conferă laboratoarelor posibilitatea de realizare a celor mai complexe lucrări protetice, fara compromisuri. Mașina de frezare CAD/CAM este ideală pentru tehnicienii dentari care doresc un sistem fiabil, cu cerințe minime de mentenanță.