Masini De Frezat Stomatologie

Category: Shopping, Digital Stores, Advertise Digital Deals Masini de Frezat Stomatologie

masini de frezat stomatologie masini frezat stomatologie

La noi gasesti cele mai bune preturi la masini de frezat stomatologie. Comanda acum masini de frezat stomatologie pentru dotarea cabinetului dvs stomatologic.

Oferim o gama variata de aparatura, precum masini de frezat stomatologie, pentru dotarea cabinetului de medicina dentara. Stomatologia digitala presupune eliminarea multor etape de laborator si trecerea in modul digital, de la amprenta virtuala, la designul dintilor virtual si chiar si printarea lor cu ajutorul masini de frezat stomatologie.

Traim in "era digitala" si acest lucru se face simtit si in practica curenta stomatologica. Incercari repetate de a copia natura de catre om au aratat ca acest lucru este aproape imposibil, in schimb exista masini de frezat stomatologie CAD-CAM, care reproduc suprafetele dentare selectate cu precizie si exactitate. Aceste masini de frezat stomatologie pot fi integrate cu succes în orice sistem de producție CAD CAM deschis! CAD/CAM ARUM 5X-300 fascineaza cu sistemul sau de productie multifunctionala si este destinat pentru laboratoarele in care frezeaza de metal joaca un rol important.

Laboratoarele care au nevoie de un aparat foarte eficient cu 5 axe de procesare vor gasi varianta lor ideala de centru de productie cu CAD/CAM ARUM 5X-300. Alege o masina de frezat, conceputa pentru lucrari de mare precizie care conferă laboratoarelor posibilitatea de realizare a celor mai complexe lucrări protetice, fara compromisuri. Mașina de frezare CAD/CAM este ideală pentru tehnicienii dentari care doresc un sistem fiabil, cu cerințe minime de mentenanță.