Category: Shopping, Digital Stores, Advertise Digital Deals Masini de tuns profesionale

masini de tuns profesionale masina de tuns profesionala masini de tuns

Profita de cele mai bune oferte pentru masini de tuns profesionale, la cel mai bun pret.

Oferim o gama variata de produse pentru dotari saloane precum masini de tuns profesionale, la cele mai bune preturi. Masina de tuns profesionala fara fir Ace Hair Clippers de la Corioliss este dotata cu sistemul nostru unic de lama dubla,proiectata pentru performanta optima si pentru acea experienta profesionala din barbershop.

Combinatia de otel inoxidabil si ceramica a lamelor ofera o stilizare precisa,rezultate fara efort de fiecare data;alege-ti stilul si creaza! Sistemul Corioliss Dual Blade,lama fixa suprapusa din otel inoxidabil este un diamant al preciziei de stilizare. Ideal pentru utilizarea profesionala,rezistenta la uzură. Usor de curatat,pentru o performanta optima si o utilizare zilnica in saloane si barbershop-uri.

Lama ceramica este foarte durabila si usoara,ramane ascutita pentru un timp indelungat,fiind instrumentul ideal pentru tuns. Fara a conduce caldura,functioneaza rece si mai rapid pentru o experienta foarte placuta. Deci acum sper ca ne am facut intelesi ceea ce inseamna o masina de tuns profesionala. Recomandam cu incredere Chopper Hair Clippers.