Scaune Frizerie

Category: Shopping, Digital Stores, Advertise Digital Deals Scaune Frizerie

scaune frizerie scaun frizerie scaune frizerie profesionale

La noi gasesti cele mai competitive preturi pentru cele mai profesionale echipamente, precum scaune frizerie la cel mai bun pret.

Scaunul pentru frizerie Luana de culoare neagra, prevazut cu pompa hidraulica, cu ajutorul careia poate fi ridicat sau coborat pe inaltime. Alege acum din noile modele de scaude frizerie de la dotari.

Oferim o gama variata de echipamente profesionale pentru dotari saloane, precum scaune frizerie la cele mai competitive preturi. La scaunul profesional Luana pompa permite rotirea scaunului in plan orizontal iar in cazul in care se doreste, fixarea intr-o anumita pozitie.Spatarul scaunului este reglabil, cu ajutorul unei alte pompe hidraulice cu actionare manuala. Aceasta permite spatarului sa se rabateze in spate si sa revina la pozitia initiala.

Scaun pentru frizerie Luana este un scaun confortabil, comod, realizat din materiale rezistente. Manerele sunt acoperite cu piele artificiala. Baza este cromata, avand forma rotunda.In pozele acestui produs veti regasi dimensiunile exacte in detaliu!

Prezentam cele mai noi modele de scaune frizerie din intreg mapamondul fiind una din putinele firme cu produse de durata maxim oferind clientilor nostri service pentru produsele achizitionate de la noi!

Alege acum modele noi din galeria afisata in site ul nostru accesand linkul din acest director.

Scaune Frizerie Profesionale

Echipeaza salonul tau de frizerie conform standardelor impuse de UE si fii conformat cu utimele cerinte dupa piata utilizand produse traince si profesionale. Oferim varianta profi din 2 aspecte majore care orice salon de coafura care tine la blazonul sau le indeplineste cu succes. Cele mai bune preturi dupa piata pentru cele mai bune produse pentru saloane si scaune frizerie profesionale.

Profesionalismul are nevoie de finisari profesionale de aceea avem un mare rol pe piata romaneasca in al promova. Alege scaune profesionale de frizerie de la magazinul Dotari-Saloane, magazinul saloanelor profesioniste.